© http://silviacoppulo.com!

Premis i distincions

La carrera periodística de Sílvia Cóppulo ha estat guardonada a la ràdio i a la televisió, entre d’altres, amb els següents premis i distincions:

PREMIS I DISTINCIONS

2015. Premi de Seguretat Viària als mitjans de comunicació

Premi de Seguretat Viària als mitjans de comunicació, de P(A)T, Associació de Prevenció d’Accidents de Trànsit, a Sílvia Cóppulo.

2013. Reconeixement professional en la categoria de Comunicació per fem.talent

Reconeixement professional en la categoria de Comunicació per fem.talent, una iniciativa de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT) i l’Ajuntament de Barcelona, que promou la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i la gestió del talent femení (febrer, 2013).

2006. Òmnium Cultural de Televisió per la direcció i presentació del debat d’actualitat a TVE-Catalunya “Amb Ulls de Dona”

Òmnium Cultural de Televisió per la direcció i presentació del debat d’actualitat a TVE-Catalunya “Amb Ulls de Dona” (2004-2007).

2004. Premi al programa “Catalunya en Plural amb Sílvia Cóppulo, de COMRàdio”  per la Cooperativa RAC

Premi al programa “Catalunya en Plural amb Sílvia Cóppulo, de COMRàdio”  per la Cooperativa RAC per “la successió d’una àmplia varietat de temes i personatges, presentats amb rigor i profunditat i amb una excel·lent tècnica radiofònica”.

Premi EQUITAT I DIFERÈNCIA ENTRE HOMES I DONES de l’INSTITUT CATALÀ DE LA DONA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Premi EQUITAT I DIFERÈNCIA ENTRE HOMES I DONES de l’INSTITUT CATALÀ DE LA DONA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, per la seva trajectòria professional en l’àmbit de la defensa de la igualtat d’oportunitats

2000. DISTINCIÓ PERIODÍSTICA DEL PREMI CIRERA I SOLER D’ECONOMIA LABORAL EN L’ÀREA AUDIOVISUAL

DISTINCIÓ PERIODÍSTICA DEL PREMI CIRERA I SOLER D’ECONOMIA LABORAL EN L’ÀREA AUDIOVISUAL atorgat per LA UNIÓ DE TREBALLADORS DEMOCRATACRISTIANS DE CATALUNYA, per l’espai “PAPERS I DINERS” DEL PROGRAMA “ELS MIGDIES AMB SÍLVIA CÓPPULO” DE COMRÀDIO”.

1998. Premi PICA D’ESTATS

Premi PICA D’ESTATS convocat per LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA pel  reportatge “Lleida, la porta de Catalunya” emès a “Els Migdies amb Sílvia Cóppulo” de COMRÀDIO.

1986. Premi al millor programa de Ràdio d’ÒMNIUM CULTURAL

Premi al millor programa de Ràdio d’ÒMNIUM CULTURAL per la direcció i presentació del programa “FIL DIRECTE” de CATALUNYA RÀDIO.

2013. Premi FUNDE en la categoria de Millor professional dels mitjans de comunicació

Aquí cal decidir què posem

2010. Ondas a Catalunya Ràdio per la cobertura i tractament informatius de la gran nevada de Catalunya el dia 8 de març del 2010

Ondas a Catalunya Ràdio per la cobertura i tractament informatius de la gran nevada de Catalunya el dia 8 de març del 2010 (a “el Secret” (que dirigia i presentava) i a la resta de programes i informatius).

2004. Millor professional de ràdio per L’’APEI-PRTV

Millor professional de ràdio per L’’APEI-PRTV pel programa “Catalunya Plural amb Sílvia Cóppulo”, de COMRàdio.

2001. Primer Premi COMUNICACIÓ I BENESTAR SOCIAL” de Ràdio, atorgat per L’AJUNTAMENT DE BARCELONA

Primer Premi COMUNICACIÓ I BENESTAR SOCIAL” de Ràdio, atorgat per L’AJUNTAMENT DE BARCELONA al programa “Catalunya en plural amb Sílvia Cóppulo” de COMRàdio. El Jurat va destacar la seva trajectòria professional en la realització de programes elaborats amb rigor i sensibilitat social.

2000. Premiada en els guardons LA MUJER EN LA UNIÓN EUROPEA

Premiada en els guardons LA MUJER EN LA UNIÓN EUROPEA atorgat per: LA RED EUROPEA DE MUJERES PERIODISTAS, LA REPRESENTACIÓ A BARCELONA DE LA COMISSIÓ EUROPEA, LA OFICINA EN ESPAÑA DEL PARLAMENTO EUROPEO I EL PATRONAT CATALÀ PRO-EUROPA” pel seu programa “Som (a) Europa”, de COMRàdio. El jurat per unanimitat va valorar la trajectòria d’un programa d’informació i servei general que, de forma habitual i natural, tracta d’Europa i de les dones.

1999. Primer Premi de L’INSTITUT CATALÀ DEL CONSUM (GENERALITAT DE CATALUNYA) com a millor professional dels Mitjans de Comunicació de ràdio en l’àmbit de consum

Primer Premi de L’INSTITUT CATALÀ DEL CONSUM (GENERALITAT DE CATALUNYA) com a millor professional dels Mitjans de Comunicació de ràdio en l’àmbit de consum, “per la informació i la divulgació creativa i continuada que contribueixi a formar una major consciència consumerista de la població”.

1994. Premi Jaume Nualart

Premi Jaume Nualart (1994) del DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL (GENERALITAT DE CATALUNYA) pel programa POLÈMIC de TV3, que codirigia i copresentava la temporada 1992-1993.

1981.“La Coca de Mataró” de Ràdio Mataró com a millor professional

Ràdio Mataró, l’emissora de la seva ciutat natal, on va començar la seva carrera professional el 1977, li va atorgar la distinció pròpia de l’emissora “La Coca de Mataró” com a millor professional.

EXPERIÈNCIA A LA RÀDIO

EXPERIÈNCIA A LA TELEVISIÓ