© http://silviacoppulo.com!

Blog

Sílvia Cóppulo / Mitjans  / Televisió  / El Divan de TV3  / Rosa Maria Calaf, a El Divan de TV3: «Arreu del món la dona continua oprimida»

Rosa Maria Calaf, a El Divan de TV3: «Arreu del món la dona continua oprimida»

La Rosa Maria Calaf afirma que “una societat avança quan a la dona se li atorga un paper actiu”. Ella ha estat a més de 170 països, només n’hi falten 13 per visitar. Però és que, a més, allà on ha estat, no hi ha anat per fer-hi turisme. Hi ha anat a conèixer la gent i a explicar què hi passa i com s’hi viu. Ella és una reportera amb majúscules.

Amb la llarga i calmada conversa que hem tingut a “El divan”, ens ha explicat que, com a dona, ha viscut episodis d’assetjament i de discriminació, però també ha tingut la fortuna d’arribar a descobrir la part més femenina dels pobles que ha visitat, perquè les dones són -segons les seves paraules- “la columna vertebral del món”.
Li preocupa el futur del periodisme, perquè ara estem vivint un període de regressió de les llibertats i de mentides a la professió. I diu que el moment més impressionant de la seva carrera va ser quan va cobrir el tsunami d’Àsia el 2014.
Calaf, a El Divan de TV3, ha parlat de política, de dones, de periodisme i de família. I, amb ella, hem viatjat per la memòria i pels continents.
Podeu recuperar el programa aquí.
Share
No Comments

Leave a Reply