© http://silviacoppulo.com!

Blog

Sílvia Cóppulo / Col·laboracions  / Sílvia Cóppulo condueix el debat en el lliurament del Premi Internacional Roger Kaufman a Barcelona Activa

Sílvia Cóppulo condueix el debat en el lliurament del Premi Internacional Roger Kaufman a Barcelona Activa

Sílvia Cóppulo va participar, el passat 10 de novembre, en l’acte de lliurament del Premi Internacional Roger Kaufman, atorgat per l’International Society for Performance Improvement (ISPI), a barcelona Activa. La directora i fundadora d’ecos va moderar la taula rodona prèvia al lliurament del guardó. Hi van participar el Secretari d’Integració Social i Urbana de Buenos Aires, Diego Fernández; el Director Executiu del Centre per a la Innovació Regional Arizona-Sonora Mega Regió, Gonzalo Rodríguez Villanueva; la Directora Executiva de Desenvolupament Soci Econòmic de Proximitat de Barcelona Activa, Emilia Pallàs, el Director General de Barcelona Global, Mateu Hernández; i el soci fundador d’Innopro, Miquel Barceló.

La ISPI és una organització sense ànim de lucre, creada al 1962 i amb seu a Washington DC. És una xarxa professional que es dedica a promoure la investigació i les bones pràctiques per a la millora de les organitzacions i el seu impacte a la societat. Compta amb més de 15.000 membres internacionals i presència a 40 països d’Amèrica, Europa, Àfrica i Àsia.

Share
No Comments

Leave a Reply